Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 24, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over wat te doen met je pensioen:
'Wat ga je doen met al het geld dat je je werkzame leven hebt gespaard, 
nu je de tijd en de vrijheid hebt om het uit te geven?'
'Geen idee. Dacht gewoon dat ik blij zou worden
van veel geld en vrije tijd. Nu mis ik werken.'

Goed nieuws is dat mensen zich blijkbaar drukker maken om getekende gezichtjes en schoentjes op M&M's (klik. Echt waar) dan om het feit dat ook in 2023 er meer massa schietpartijen (klik) dan dagen zijn in de (absoluut niet) Verenigde Staten van Amerika. 

Echt goed nieuws (toevallig ook uit de VS) is dat er een wet (klik) is aangenomen die het fabrikanten niet meer verplicht stelt om medicijnen op dieren te testen voordat die kunnen worden goedgekeurd voor mensen. Goed nieuws voor die dieren dan. Wellicht iets minder goed nieuws voor Amerikaanse daklozen en studenten die puur vanwege de financiële vergoeding, medicatie 'vrijwillig' op zich laten testen. 

Heb niet alleen regelmatig menselijke buurvrouwen op visite edoch ook poezelige varianten. Deze zit graag bij mij in de vensterbank; hetzij binnen, danwel buiten:


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels