Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, maart 29, 2023

Fascisten zijn laf

Door een gebeurtenis die later bekend werd als 'Holocaust' (vóór 1987 een van de diverse termen voor de jodenververvolging waar wij Het Dagboek van Anne Frank aan te danken hebben. De term werd populair door de gelijknamige televisieserie) is het niet meer kies om tegen joden te zijn. Daarom ageren antisemieten nu tegen cabalisten, globalisten, illuminati en het - onder leiding van de jood Klaus Schwab staande - World Economic Forum. 

==================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

==================

Fascisten zijn per definitie laf. Alleen of in kleine groepjes opereren zij daarom onder schuilnamen. Uitsluitend 'en masse' durven zij hun onvrede en frustratie uit te schreeuwen. 

Artikelen zoals indertijd afgedrukt in De Telegraaf, droegen bij aan de haat tegen 'de joden'. Wil je dat Het Volk echt een hartgrondige hekel krijgt aan een groep mensen, dan dicht je hen de meest verschrikkelijke daden toe. Al lange tijd staat bovenaan dat lijstje 'kindermisbruik'. 

Ongeveer vanaf de tijd van de kruistochten (klik) worden de geruchten verspreid dat joden het bloed van kinderen drinken. Bijgeloof natuurlijk. Bewust aangewakkerd door de machthebbers van toen die zich bedreigd voelden door de vermeende macht en kennis van het joodse volk.

Ook toen al (en al duizenden jaren daarvoor) wisten politici, kerkleiders en andere marketeers dat een groot deel van de bevolking moeite heeft met zelfstandig nadenken. Mensen die onwetend zijn, zijn eenvoudig te manipuleren. Niet voor niets wist de kerk lange tijd te voorkomen dat Het Volk leerde lezen. 

De overeenkomsten met de huidige tijd zijn duidelijk; het valt met name op sociale media erg op dat mensen die zeggen zich deel te voelen van Het Volk bijzonder slecht de Nederlandse taal beheersen.

In het land der blinden is eenoog koning. Zo kon het dus gebeuren dat een deel van Het Volk werd geleid door de Amsterdamse ex-rapper Lange Frans met (sarcasmemodus aan) juweeltjes (sarcasmemodus uit) als:

WikiLeaks wekte al de schijn, dat ze kinderen bestelden net als bij de pizzalijn
Een pedonetwerk wereldwijd, vraag niet hoe
Via Hillary Clinton tot de Oranjes aan toe
Welkom op het allerleipste festival
Je hebt geen kaartje nodig, want je bent er al
Dit is de val van de cabal
Where we go one, we go all 

Een andere bekende Nederlander (klik) verspreidt ook graag die oude complotten over 'joden die de wereld willen overheersen en een Nieuwe Wereldorde willen stichten!'

'Gelukkig zijn Nederlanders veel te verstandig om het fascisme (weer) een kans te geven!'
O ja, is dat zo? Denkt u echt dat dit (klik. Aanrader) niet meer kan gebeuren? 
Of sluit u liever de ogen voor de tekenen van fascisme?