Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, januari 15, 2012

Geldverspilling

"Graag WEL folders" stond er te lezen op de klep van een brievenbus waar ik woensdagvond een folder van mijn favoriete politieke partij in deed glijden. Erg leuk voor de afwisseling. Terwijl mijn zoon zijn rondje folders liep, liep ik het mijne. Onderweg kwam ik een raadslid tegen van een "concurrerende" partij en uiteraard drukte ik hem een folder in handen. 'Ik respecteer de SP in hoge mate", zei de D66'er "In elk geval signaleren wij dezelfde problemen, ook al kiezen wij voor een andere benadering ervan." Erg mooi verwoord, vond en vind ik dat!

Donderdag was ik 's ochtends even langs bij de huisarts en 's middags stelde ik m'n vriendin voor aan m'n kapper. Misschien wat vroeg in de relatie voor zo'n intieme handeling maar het voelde alsof de tijd er rijp voor was..."Ik wist al dat je een vriendin hebt", zei de goede man "Ik hoorde't van je moeder." A juist, fijn mam...;-)

Fijn was ook het afgelopen weekend dat ik mocht doorbrengen in aangenaam gezelschap en met het spelen van Airhockey, Halli Galli, hoelahoepen en de Torens van Hanoi.

Ook fijn was m'n bezoekje aan m'n ondernemerscoach, vrijdag. Hij had weer wat nuttige tips voor mij. Tips die de mensen achter Apple niet nodig hebben...Die weten heel goed hoe je van een slechte ingebouwde camera (iPhone 2 en 3!) iets hips kunt maken...

Diverse politici kunnen ook wel wat marketing-tips gebruiken. Niet iedereen is zo dom om te geloven dat je net zo goed geen geld kunt stoppen in onderwijs 'want de kwaliteit is niet gestegen'. Kunst. Waarom bestaat terrorismebestrijding dan nog? Hoeveel aanslagen zijn er geweest sinds er miljarden euro's en dollars in werden gepompt? Net zoveel als er waren vóórdat er miljarden werden gepompt in terrorismebestrijding.

Je kunt dus concluderen dat terrorismestrijding (Net als de beveiliging van politici: hoeveel politici zijn er beschoten voordat er miljoenen per jaar aan werden verspild?) niets meer is dan geldverspilling.