Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 20, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! Dankzij de voortschrijdende techniek kunnen agressievelingen binnenkort doen alsóf zij 'per ongeluk' onschuldige burgers opblazen terwijl zij officieel alleen maar een terrorist willen uitschakelen. Alles dankzij 'augmented reality' in combinatie met 'virtual reality'. http://www.nu.nl/135531/video/vs-wil-augmented-reality-naar-het-leger-brengen.html Zo komen er geen belastingbetalers meer om het leven maar krijgen soldaten die dat fijn vinden tóch de kick van het uit elkaar zien spatten van lichamen van onschuldigen. Natuurlijk willen de meeste soldaten alleen maar geweld gebruiken om vrede te bereiken maar voor die enkeling die alleen maar in het leger zit voor de kick van geweld is er dus deze geweldige oplossing.

Ook goed nieuws vind ik dat mensen toch steeds maar weer erg creatief blijken te zijn. Deze meneer bijvoorbeeld: https://9gag.com/gag/az80Z5m?ref=android.s.tw (Pas op: 'nerdalert'!)

Billy de Kat is graag in de tuin

De lolcat van deze week:
'Ik vraag mij af waar alle mensen toch zijn.'
'Nou, president Trump heeft alle immigranten gedeporteerd.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/