Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, maart 11, 2015

Vragen over 9/11

Wie en waarom?

In het WTC in New York werkten op een normale dag ongeveer 50.000 mensen. Dan is het toch een wonder dat er op '9/11' maar 3000 mensen omkwamen? Was het God die mensen influisterde die dag een vrije dag te nemen of zich ziek te melden of gewoon een gelukkig toeval? En weigerde het luchtafweergeschut van het Pentagon toen een Boeing op hoge snelheid honderden meters over een grasveld gleed zonder het te beschadigen om zich vervolgens in de muur te boren en een gat achter te laten waar een passagiersvliegtuig niet in past?

Cia schuldig?

Natuurlijk is het verschrikkelijk dat er die dag zoveel onschuldigen zijn omgekomen en het was een vreselijke aanval. Ik vind dat de echte schuldige hard gestraft mag worden, zelfs als dat het hoofd van de CIA blijkt te zijn, zoals sommige complotdenkers menen te weten.

Bin Laden of Saddam Hoessein?

Maar als een ingezetene van Saoedi Arabië, Osama Bin Laden, inderdaad de dader was, waarom bleef de regering Bush dan bevriend met dat land en mocht er voorlopig niemand in Amerika vliegen behalve de familieleden van 's werelds meest gezochte terrorist? En waarom viel Amerika Irak binnen als antwoord op de aanslagen? Wat had Saddam Hoessein te maken met '9/11' en waar zijn die massa vernietigingswapens die de leider van Irak zou hebben en waarvoor een Amerikaans bedrijf indertijd zelf de onderdelen voor heeft geleverd?

Meer vragen

En waarschijnlijk was Marvin Bush (jongste broer van president George W.) hoofd beveiliging van het WTC. Het gekke is dat dat nooit is bevestigd of ontkend.

http://www.waarheid911.nl/wtc_merkwaardigheden.html#32

Allemaal vragen waar ik nog geen afdoende antwoorden op heb gehoord en waarschijnlijk zullen wij die nooit te weten komen. Wat denkt u er van?

Waarschijnlijk komt de waarheid wel naar boven in de toekomst. Al moeten wij daar 500 jaar op wachten.
Buck Rogers in the 25th Century Opening and Closing Theme from TeeVees Greatest on Vimeo.

Update: een vriend wees mij op het bestaan van een website waar veel van de complottheorieën worden ontkracht: http://www.911myths.com/index.php/Main_Page