Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, augustus 07, 2011

Goed nieuws

Gisteren was ik te gast op "Het Stoute Sprookjesbos", boot nummer 5 tijdens de canalparade, het afsluitende evenement van de Gaypride in Amsterdam. Het was echt supergezellig en zowel de 100 mensen aan boord alsook de toekijkende mensen waren zeer enthousiast. Onze boot was echt nog maar net een paar seconden aangemeerd op het einde van de tocht toen het opeens begon te hozen!

Uiteraard (vaste lezers weten dat inmiddels van mij) kwam ik weer diverse bekenden tegen. Zowel op de boot alsook later in de stad en op de weg naar huis.

Onderaan dit log vindt u een impressie van de tocht in enkele foto's en een filmpje. De foto's dienen in omgekeerde volgorde bekeken te worden; De bovenste is eigenlijk de laatste...(was ik er net aan gewend dat Blogger geüploade foto's in omgekeerde volgorde plaatst, doen ze't opeens goed...)

Afgelopen week ben ik bezig geweest met schrijven: de promotie van "Fantastische Ontmoetingen", m'n tweede verhalenbundel (wie rechtstreeks via mij een exemplaar (met krabbel!) wil bestellen, gelieve een e-mail te sturen voor meer informatie. Bestellen (ook als e-book) kan via Lulu), verhaaltjes schrijven voor de derde en een column schrijven voor de bewonerskrant.

Daarnaast m'n administratie volledig bijgewerkt (had er drie weken lang vrijwel niets aan gedaan! Deels vanwege het tien dagen werken in Duitsland en deels gewoon gemakzucht) en nog wat pogingen gedaan om geld en entertainment- en acteer-opdrachten binnen te halen.

Vragen waarom je geld voor een opdracht in mei begin augustus nog niet binnen is, is erg lastig wanneer de persoon die dat moet weten niet bereikbaar is. Niet via e-mail, noch via SMS of (mobiele en vaste) telefoon. Heb zelfs een bericht verzonden via Facebook! Later hoorde ik gelukkig dat het "volgende week" allemaal goed komt.

Had ook contact met mijn agent in Engeland in verband met de mogelijke film-opdracht waarvoor ik vorige maand in Londen een casting mocht doen. Volgens mijn agent hebben ze mij 'misschien niet nodig want ik heb ergens gehoord dat ze waarschijnlijk iedereen die ze wilden hebben inmiddels onder contract hebben staan.'

Omdat ik dat toch wat vaag vond en bovendien de filmopnames gepland staan om te beginnen op 15 augustus, zocht ik zelf maar even het e-mail adres op van de produktie-manager om haar te vragen hoe't nu precies zit.

Als ik de filmrol krijg is dat natuurlijk heel erg tof maar krijg ik'm niet dan kan ik andere opdrachten aanvaarden. Zo mag ik waarschijnlijk op Lowlands gaan optreden!

Bovendien kan ik de chirurg bellen dat hij met het plannen van de operatie niet meer hoeft te wachten tot na eventuele filmopnames. Dat betekent dus dat ik opeens dichter bij een nieuwe heup zou zijn!

Hoe dan ook: elk nieuws van Universal is goed nieuws!