Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 07, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over kritisch denken:
'Laat maar. Jij bent geen 'kritisch denker'.
Je roept alleen maar dat je ergens tegen bent
omdat je denkt dat je daardoor bij een groep hoort.'


Goed nieuws vind ik dat zonnepanelen - met name in woestijngebieden - makkelijker, sneller, goedkoper én duurzamer kunnen worden schoongemaakt. De nieuwe methode kan voorkomen dat de panelen al snel 30% minder efficiënt zullen zijn door de opbouw van (woestijnstof) en zal miljarden liters water besparen. Dat veel beter kan worden gebruikt voor landbouwgewassen en als drinkwater voor mensen die in die gebieden wonen. 'Ja maar, hoe dan?' Door het gebruiken van anti-statische 'borstels' (klik) die geautomatiseerd de stofdeeltjes op zonnepanelen kunnen aantrekken en wegwerken.


Billy de Kat waste zich graag in het zonnetje:


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels