Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, december 17, 2016

Zaterdag's cursiefje: Weg met immigranten! (#Column)

Weg met immigranten! Immigranten pikken de banen in van hardwerkende oorspronkelijke bewoners. Immigranten zijn te lui om te werken en drukken zwaar op de verzorgingsstaat. Immigranten vermengen hun bloed met de oorspronkelijke bewoners terwijl iedereen weet dat puur bloed veel beter is. Immigranten houden er vaak andere normen en waarden op na en dat is eng.

Immigranten spreken de lokale taal vaak beter dan de oorspronkelijke bewoners en dat is bedreigend. Immigranten zijn vaker bereid harder te werken voor minder loon en dat mogen zij gewoon niet doen. Immigranten hebben andere eetgewoontes en wat anders is is eng. Immigranten moeten terug naar het land van herkomst!

Maar ik vraag mij af of Europa de toestroom van miljoenen oorspronkelijke bewoners en hun nazaten vanuit Amerika wel aan zou kunnen.

=======================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/