Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, december 27, 2023

Einde van het jaar

Wat vindt 'Het Volk' dit jaar van #vuurwerk? En de 85% van de Nederlanders die zich géén lid van 'Het Volk' waant?

Altijd grappig, mensen die vuurwerk willen 'verbieden want mijn hondje schrikt zo van de knallen!' maar dan wel carbid schieten 'want dat is traditie!' Als ze dan ook nog 'huilie huilie' doen wanneer vuurwerk wordt afgepakt bij voetbalwedstrijden 'want het is traditie om vuurwerk te gooien naar de politie!' kan ik hen alleen maar uitlachen.

Vindt u dat vuurwerk moet worden verboden 'want het is gevaarlijk!'? Als u consequent bent moet u dan ook tegen alcohol zijn want verreweg de meeste ongelukken rond Oud & Nieuw worden veroorzaakt door dronken mensen. 

Persoonlijk vind ik er wel wat voor om vuurwerk alleen te laten afsteken door professionals. Alleen professionals zouden alcohol mogen drinken en vuurwerk afsteken. Amateurs hebben bewezen niet verstandig om te kunnen gaan met vuurwerk en alcohol.

U en ik uiteraard uitgezonderd. Alleen alle anderen zijn onverstandig.

O, en een fijne jaarwisseling alvast!

===============================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels