Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, augustus 04, 2010

Barbarella

Vanmorgen ontving ik het groene licht om mijn eigen bedrijfje dan officieel op te starten. Nog "even" wat werk verrichten aan de website en visite-kaartjes en zo en even langs bij de Kamer van Koophandel en naar de bank voor het openen van een aparte rekening. Wil trouwens ook nog werken aan de website voor de stichting waar ik samen met de een buurvrouw een paar uurtjes per week in steek.

Voor mijzelf heb ik gelukkig geen pand nodig maar de Stichting heeft dat wel. Als entertainer werk je toch vooral uitsluitend op lokatie maar als sociaal raadsman heb ik toch een soort van kantoortje nodig. Dat kan dan zijn in het pand van waaruit wij tweedehands spulletjes inslaan en verkopen. Dat doen wij vooral voor hulpbehoevenden in de buurt. Het toeval wil dat de woningbouw-vereniging "iets" wil doen voor de buurt. En dus is men reuze-behulpzaam.

Behalve met m'n zaakje ben ik ook bezig met verkouden zijn en kijkschijfjes kijken met m'n zoon en visite van de vrouwelijke kunne. Zo keek ik laatst met een vriendin een paar afleveringen van Flash Forward en met een buurvrouw naar de cult-klassieker Barbarella!

Deel dit bericht