Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 15, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Erg gaaf! Een Nederlands bedrijf ontwikkelde - naar een idee van prachtig mens en pionier Wubbo Ockels - een methode om nóg meer energie te halen uit de immer aanwezige wind: https://www.ampyxpower.com/nl/

Verder vind ik het heel goed nieuws dat de EU eindelijk besloten heeft de verhoudingen met Cuba te normaliseren (klik). Ongetwijfeld uit economische motieven (ja, ook de bazen van de EU zijn niet meer dan ordinaire 'gelukszoekers': mensen die het (vooral financieel) beter willen hebben dan voorheen) maar ik vind het super! Eindelijk een realistische kans voor de al decennialang (zowel door de eigen regering als ook door de internationale politiek) onderdrukte bevolking van dat Zuid-Amerikaanse land om uit de armoede te komen!

 Maneki Neko houdt van dozen
 Als Zwarte Vlek zich prettig voelt
ligt hij graag op zijn rug met de pootjes omhoog
Pollo, de kat van een vriendin

Oké, het is geen 'lolcat' maar eerder een 'lolpoliticus' maar hier dus het zelfbedachte lolplaatje van de week:

Wilders vanuit een geblindeerde auto:
'Ik ben voor een boerkaverbod 
want mensen van wie je de ogen niet kunt zien
zijn onbetrouwbaar.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.