Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, december 11, 2004

Vuurwater



Bestaat er zoiets als een dubbele googlewhack?


thijs wink paradocs





"Ugh! Vuurwater niet goed voor bleekgezicht!"
En bovendien ben ik het niet meer gewend...Eerst woensdag zuipen met Cécile, toen donderdag met Bas en vervolgens gisteren met Asha. Soms merk je dat je ouder wordt...


Na het trainen van met name de dijspieren kwam mede-cursist Bas nog even een biertje drinken en lekker kwekken.
Ferdinand lag in m'n bed dus hadden wij het aanrecht tot bar gepromoveerd. Temeer omdat de woonkamer volstond met kerstversieringen waarvan het onduidelijk was of ze daar bedoeld lagen/hingen/stonden of dat het voorwerp in kwestie vers was uitgepakt: m'n zoon was in ieder geval goed bezig geweest en in slaap gevallen met het spionnenhandboek naast zich.

Vrijdag, na een paar uurtjes slaap, een acht-urige werkdag zonder pauze mogen beleven met de kinders op het werk waarbij ik ondermeer deelnam aan zaklopen, ganzenborden en pannekoeken eten. Het leek wel een kinderfeestje!

Even een half uurtje thuis gezeten waarna het tijd was om met de inmiddels gearriveerde Asha in een taxi te springen om in niemandsland in een TV-studio (zeg maar gerust loods) een uitzending bij te wonen van Dit Was Het Nieuws. Dit keer met Pieter van den Hoogenband en Mieke van der Wey als gasten. Buurvrouw Angélique zou oorspronkelijk ook meegaan maar was helaas verhinderd.


Vandaag verwacht ik meerdere bezoekers: buurvr...eh...Miriam belde om te zeggen dat zij zo dadelijk Eva komt brengen; M'n moeder komt vroeg in de middag Ferdinand brengen zodat ik nog eventjes een paar uurtjes heb met Eva alleen en nog ietsje later komt Daniëlle. Als het hele zooitje compleet is gaan we gezellig met z'n allen een nieuwe goudvis kopen...Op het moment dat Prins Bernhard wordt bijgezet in het graf der Oranjes wordt er een Oranje beestje met de naam Rastaman ritueel ter reïncarnatie aangeboden...:-(



Kaart van de dag is: "Ik kan het!" (De afgelopen drie dagen achter elkaar was het overigens: "Ik ben trots op mezelf!"