Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, december 19, 2018

Virtueel gesprek over privacy

Ik begrijp niet dat mensen zich zorgen maken over hun privacy. Het is toch hartstikke goed dat de overheid gegevens over mensen verzamelt om criminaliteit en terrorisme te voorkomen? Alleen als je iets illegaals van plan bent heb je wat te verbergen!

Hoeveel verdien jij per maand, waar gaat jouw kind naar school, wat voor soort porno kijk jij het liefst en welke SOA's heb jij wel eens gehad?

Dat gaat niemand wat aan!

Kortom: mensen vinden het opgeven van privacy helemaal niet erg. Zo lang het tenminste gaat om de privacy van een ander. Verder: Als u zoveel geeft om uw privacy, waarom vertelt u dan in het openbaar over uw privé-zaken?

=================================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/