Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, oktober 11, 2017

Spelen is leuk!

Spelen is leuk. Maar weinigen zullen het niet eens zijn met die stelling. Behalve wanneer mensen het spelen met andermans gevoelens tot doel hebben verheven of op het werk liever spelen dan hun werk doen. De één speelt graag een eenvoudig spelletje via de mobiel terwijl de ander liever met vrienden in een café zit voor een potje kaarten. Weer anderen hebben een spelcomputer in huis om daarbij in de huid te kunnen kruipen van een zangeres, een autocoureur of een soldaat.

Sommigen schaken op afstand en anderen spelen graag een bordspel met het hele gezin of spelen graag met de hond. Zelf speel ik graag met woorden (Maar dat wist u misschien al) en terwijl de één tijd besteedt aan het spelen van het TV-spel 'Wie is de Mol?' speel ik graag met de woorden van bekende politici. Ik vond het dan ook kostelijk dat een zekere geblondeerde politicus er in de pers schande van sprak dat mensen 'zomaar' Israël beschuldigen van slechte dingen en op diezelfde dag bekendmaakte dat hij nader zal samenwerken met een Franse politica die - net als haar vader eertijds - bekend staat om haar hartgrondige haat jegens Joden. Mijn gedachtes over die samenwerking op papier zetten (of aan het wereldwijde web toevertrouwen) is voor mij weinig meer dan spelen.

En u? Wat speelt u graag?

=================================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/