Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, september 25, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat inventieve mensen bezig zijn om de grootste problemen die wij kennen aan te pakken met werkbare oplossingen. Ter verduidelijking: een muur bouwen om massa-immigratie te stoppen, bijvoorbeeld, is onbegonnen werk. Maar op een goedkope manier lekkages in waterleidingen opsporen zodat uiteindelijk niet langer 20% van al het drinkwater uit die leidingen ontsnapt blijkt wel degelijk mogelijk: 

Ook goed nieuws - met name voor de planeet en voor hen die onze planeet een warm hard toe dragen - is dat de regering van Indonesië een verbod (klik) van drie jaar lang heeft uitgevaardigd tegen de aanleg van nieuwe palmolieplantages.

Billy de Kat is hier net uit de voordeur ontsnapt
en overweegt of hij de trap zal oplopen in ons trappenhuis
Billy de Kat is ook graag lui.
Billy de Kat kwam gewoon weer naar binnen.


De lolcat van deze week:
'Ik wil jou niet veranderen!
Alleen maar jouw denken, jouw handelen en jouw uiterlijk.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/