Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, augustus 26, 2010

Flash Forward

De workshop van vandaag ging over zelfvertrouwen onderhandelen. Dat hoeft niet altijd over bijvoorbeeld de prijs van een hotelkamer te gaan maar kan ook gaan over het vormen van een nieuw kabinet. Het schijnt dat de onderhandelaars van de deelnemende partijen hebben afgesproken dat ze afspraken gaan maken. Nou, dat scheelt.

De 16 miljoen euro die "wij" hebben ingezameld voor Pakistan scheelt ook. Niet veel maar alle beetjes helpen. Dat denk ik ook als ik een paar tientjes overmaak naar een spaarrekening waar ik iets meer dan 2 procent rente over krijg.

1,2 miljoen Nederlanders maken in wezen verlies wanneer ze hun geld op een spaaarrekening hebben staan die minder dan vier procent oplevert. Het gaat dan om hen die meer dan een ton opzij hebben gelegd. Iets van 1 op de 8 Nederlanders beschikt dus over meer dan 100.000 euro! Zo arm zijn wij dus blijkbaar niet. Denk ik dan.

Ik denk ook dat wij een prettige avond hebben gehad die vooral bestond uit het -samen met buurvrouw Winonah- kijken naar een driedubbele aflevering van Flash Forward.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Conny Stuart en dat van Michel Montignac

Deel dit bericht