Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 22, 2012

Betalen

'Dansen boven de stad' van Olga de la Fontaine is boek nummer 4 van dit jaar en vertelt van een boeiende liefdesgeschiedenis. Humor, drama, romantiek en waanzin...het zit er allemaal in.

Wat dat betreft lijkt het soms wel op de lessen die ik geef aan mensen 'met een psychisch ongelukje'...;-) Vanmorgen mocht ik dat weer doen maar vanmiddag deed ik het - zeker gezien de staat van mijn gezondheid gisteren - rustiger aan en genoot ik van het prachtige lenteweer om vervolgens nog even een debiteur virtueel op de vingers te tikken.

De Nederlandse Spoorwegen verdienen een flinke tik op de vingers door de wantoestanden rond Amsterdam Centraal van vanmorgen: vanwege een seinstoring was er geen treinverkeer mogelijk. Bovendien werd er omgeroepen dat er geen bussen zouden worden ingezet voor alternatief vervoer.

Later op de dag bleek dat een glasharde, keiharde leugen met voorbedachte rade. Er was namelijk wel degelijk busvervoer geregeld om reizigers bijvoorbeeld van Amsterdam Centraal naar Vlieghaven Schiphol te vervoeren. Maar dat werd bewust verzwegen. Uitsluitend die mensen die bij de service-balie kwamen klagen over het gebrek aan kwaliteit van de dienstverlening werd verteld dat er bussen in plaats van treinen zouden rijden.

De NS wil dus met deze belangrijke boodschap burgers opvoeden: liegen is goed en uitsluitend klagers krijgen de service waar ook andere klanten voor betalen.