Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 19, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws: IS is verdreven uit Irak (klik) en heeft nog maar een handjevol standplaatsen in handen. Neemt niet weg dat het gevaar voor aanslagen door deze fanatiekelingen voorlopig nog blijft bestaan. Eng? Zeker. Maar nog niet zo lang geleden dacht men ook van de IRA, RAF en ETA nog dat hun terreur nooit zo stoppen.

In onze tijd van e-readers, nieuws-apps en sociale media is het een verademing te weten dat er nog boekliefhebbers zijn. Natuurlijk zijn al die moderne middelen handig maar als ik mensen hoor verzuchten dat zij 'geen tijd' hebben om een artikel van 120 woorden op een nieuwssite te lezen raak ik toch een beetje moedeloos. Daarom wordt ik blij van dit nieuws:


Ook Billy de Kat is erg blij
met de nieuwe goudvissen
(En al na drie kwartier gaf hij zijn pogingen
om ze te vangen op.)De lolcat van deze week
'Misschien moesten wij elke dag
'Internationale Mensen Dag' noemen.

Weet je, om ons respect te tonen aan ALLE mensen,
ELKE dag van het jaar.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/