Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 19, 2016

Kattenlog en goed nieuws

Mijn persoonlijke goede nieuws is dat ik vandaag begonnen ben als Office Manager bij een bierbrouwerij. (Vooralsnog) in deeltijd en in principe moet ik al het geld dat ik met werken verdien inleveren bij de gemeente 'want dat zijn nu eenmaal de regels, meneer. Zo willen wij mensen stimuleren om in deeltijd te gaan werken: dat mogen zij doen van ons zonder dat zij hun bijstandsuitkering hoeven in te leveren! Aardig, niet?' maar ik ben blij met deze nieuwe uitdaging. Ik houd u op de hoogte!

Vandaag een bijzonder kattenplaatje: eentje van een Chinese kat, mij toegezonden door mijn vriendin die over een paar dagen terugkomt van zakendoen in dat gigantische land:

De kat doet heel hard zijn (haar?) best
de fotografe te negeren

Niet dezelfde kat in dezelfde plaats.
Wel in China.

De favoriete lighouding van Zwarte Vlek

De zelfbedachte 'lolcat' van deze week:
'Wanneer ik het niet eens ben met mijn eigen mening
neem ik gewoon een andere mening.'

Het 'kattenliedje' van deze week is een oudje:
'The Alley Cat' van David ThorneIn Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.