Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juni 16, 2010

Spelen

Vanaf de zijlijn werden de beste adviezen geschreeuwd maar op het veld werd daar nauwelijks naar geluisterd. Dat was onmogelijk, vooral vanwege het lawaai dat vanaf de tribunes kwam. Eén ploeg was al gediskwalificeerd voordat het toernooi al goed en wel begonnen was. Er was een ploeg waar nog maar een paar weken eerder niet veel van verwacht werd maar die toch de kwart-finales haalde. Bookmakers dachten dat een andere ploeg niet verder zou komen dan de kwart-finales maar toch werd de halve finale bereikt. En werd de strijd om de derde plek gewonnen. De vroegere kampioen werd kansloos onttroond door de verwachte nummers één en twee. Het werd een spannende finale. En de VVD won nipt.

De verkiezingen zijn voorbij en de virtuele vuvuzela's zijn verstomd. Kijk maar bijvoorbeeld naar het sterk gedaalde aantal tweets van politici die vóór 9 juni het contact met de burger opeens zo belangrijk vonden.

In afwachting van de volgende Tweede Kamerverkiezingen in oktober is er nu tijd voor leuke dingen.

Het spelen van "Call of Duty: World at War", bijvoorbeeld. Daarin spelen mensen met klinkende namen als Dr. F.R. Ankenstein, Rambo en Lt. Kyle maar ook minder voor de hand liggende types als Your Mom, . , Osama en My Ex. Zo kan er zomaar op het scherm komen te staan "My ex killed you mom". Da's bijna nog leuker dan het spelen van het spel op zich...;-)

Uiteraard is Superfer ook hier in ontzettend goed. Maar zijn vader gaat het niet zozeer om het winnen alswel om het lekker spelen.

De link van vandaag is naar m'n vragen-weblog alwaar ik een akkefietje met Albert Heijn vermeld.

Deel dit bericht