Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, augustus 29, 2004

Secrets





Dankzij Peter J. beschik ik weer over een kopietje van het nummer "Secrets" van Fiat Lux.
Kan alleen niet zo snel de tekst van het nummer vinden in verscheidene gegevensbestanden. Komt wel.
En zo ingewikkeld is de tekst niet...Vanavond is Groundhog Day op TV. Alweer. Vanavond is Groundhog Day op TV. Alweer.Vanavond is Groundhog Day op TV. Alweer.*SNIP*



Vanavond gaat de spellenclub niet door en neem ik de gewonnen tijd om de nieuwe ladenkast in elkaar te zetten. Of misschien ook niet. Misschien ga ik wel een film kijken. Vanavond is Groundhog Day op TV. Alweer. Vanavond is Groundhog Day op TV. Alweer. Vanavond is Groundhog Day op TV. Alweer.*Snip*





Maakte mij net op voor de nacht toen buurvrouw Angélique even kwam kletsen. Zo kwam het dat ik insliep met een grote glimlach op het gelaat. Die was enigszins verdwenen toen ik vanmorgen om half zeven werd gewekt door een tweetal giechelende kinderen. Nadat de ontwenningsverschijnselen waren afgezwakt kon ik dan wel weer van hen genieten. Zover zelfs dat ik hen en mijzelf een ontbijt bereidde waarna ik m'n dochter tooide met haar nieuwe bloemetjes-diadeem. Hij staat'r waarlijk prachtig!


In de loop van de morgen kwam buurvrouw Johanna langs met een kado voor de Ferman:
een houten zelf-in-elkaar-zet-dinosauriër. Vraag mij niet van welke soort het een model is want dat soort dingen weet ik eenvoudigweg niet. Flora en fauna boeien mij wat minder dan andere zaken. Gewoon een kwestie van andere prioriteiten, zullen we maar zeggen.



Om wat te doen aan mijn culturele achterstand op enkele gebieden vanmiddag met de kinders naar het Amsterdams Historisch Museum geweest.


Ferdinand merkte op bij het bekijken van een versie van "Het Laatste Avondmaal" door een onbekend artiest:"Hé, daar, naast Jezus, zit een vrouw!" Zou hij stiekum ook The Da Vinci Code hebben gelezen of heeft Dan Brown het niet helemaal mis en staat inderdaad Maria Magdalena afgebeeld op meerdere werken waar Jezus in figureert omdat zij zijn wettige echtgenote was?

Ook nog genoten van de Poppenkast van de Dam. Kreetjes van verrukking ontsnapten aan Eva's van plezier getuitte lippen en ook Ferdinand kon uitbarstingen van pret niet onderdrukken.


Buurman Dudo verzorgde een uiterst smakelijk toeje voor na het avondeten waar ook Dayna van kon meesmullen. Zojuist heeft zij met buurvrouw Miriam samen Eva opgehaald. Mag ik zeggen dat ik haar mis?