Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 09, 2012

Eeuwige roem


Heb vandaag en gisteren helaas niet zo veel gedaan als ik had willen doen maar ben toch best wel tevreden. M'n administratie is op orde en er zijn weer een paar nieuwe entertainment-opdrachten binnen.

Toen ik onlangs op de rode loper stond om BN'ers lastig te vallen vanuit mijn rol als karakter uit de film Asterix en Obelix en de Britten miste ik Joop van Tellingen, dé paparazzo van Nederland. Onlangs overleed dit markante figuur die zelfs paparazzo mocht spelen in een televisie-serie en twee van de drie keren dat ik op een rode loper stond was hij erbij. Sommigen velen vonden hem opdringerig en irritant maar het moet gezegd dat hij aandacht besteedde aan zijn onderwerp. Ik bedoel maar: de tweede keer dat hij mij zag herkende hij mij onmiddellijk van die keer ervoor. Terwijl er toch zo'n jaartje of twee tussen zat!

Brandstichters mogen in de gevangenis zitten.

De jongeman die onlangs is opgepakt op verdenking van tientallen brandstichtingen in Winschoten: wat bezielde hem toch en waarom weet ik zeker dat de kranten andere koppen toonden als hij vaker een moskee bezocht dan een kerk?

Blijft een raar iets, dat geloof. De één gelooft (op deze of gene wijze) in God en weer een ander gelooft in de kracht van het kapitalisme of in een kans op eeuwige roem.