Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 07, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws in deze bange dagen (valt wel mee, hoor: Donald Trump staat gewoon in het rijtje 'rampen' tussen aardbevingen, overstromingen en orkanen) is dat een groepje mensen dat elkaar niet kent besloot uitingen van haat aan te pakken. In plaats van te wachten tot 'de politiek', 'de media' of 'anderen' er 'iets' aan deden, pakten zij zelf doekjes en schoonmaakmiddel om hakenkruizen te verwijderen in het metrostel (klik) waar zij in zaten. Tof!

Goed nieuws voor de minder goed ziende medemens: binnenkort komt er een betaalbaar braille-apparaat op de markt. Complete website-teksten worden stante pede omgezet in braille schrift maar de gebruiker kan ervoor kiezen te worden voorgelezen. Het artikel (klik) legt niet uit of en hoe dit werkt met websites die zich bezighouden met porno.

Billy de Kat is zielsgelukkig
met het vroegere logeermatras van mijn dochters

Hier is de lolcat van deze week:

'Een crimineel? Ik?
Zonder criminelen zouden er minder banen zijn!'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/