Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 06, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat de Nederlandse overheid eindelijk begint te beseffen dat van verse vaders niet verwacht kan worden dat zij zich intensief gaan bezighouden met hun nieuwgeboren kind om een band te kweken én dat doen binnen de drie dagen dat zij ouderschapsverlof krijgen. Lees hier (klik) meer. Het initiatief kwam van de man achter de Papaklas (klik).

Goed nieuws is ook dat er steeds maar mensen blijven komen die met alle liefde en plezier het leven voor anderen wat aangenamer willen maken. Deze jongeman bedacht een bril die de drager ervan de tekst voorleest die door de bril gezien wordt:Billy de Kat steekt zijn tong uit naar de fotograaf:


De lolcat van deze week:

'De vogel is een feit,
de kat is de publieke opinie'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/