Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, september 15, 2011

Afgeschaft

Heb genoten van mijn verjaarsetentje met mijn moeder en mijn zoon, gisteravond. Ik heb dus weer energie om vol van leer te trekken tegen misstanden in de maatschappij. Althans, tegen wat ik als misstanden beschouw. U bent gewaarschuwd...;-)

Burka (Ook wel Boerka of Burqa)-verbod (dragen van gezichtsbedekkende kleding in het openbaar ís al verboden in Nederland maar de minister en de PVV is dat blijkbaar ontgaan en bovendien zijn er vrijwel geen vrouwen in Nederland die een Burka dragen.

Wél zijn er zo'n 150 vrouwen in Nederland die rondlopen in een Niqaab, die de ogen vrij laat in tegenstelling tot de Burka); aanscherping asielbeleid (effect is averechts: meer asielzoekers zullen als illegalen op straat belanden); aanpakken "straatttuig" (ze weten nog niet hoe maar ze roepen wél dat ze't gaan doen...)...

Stuk voor stuk onuitvoerbare regeringsplannen en niets meer of minder dan een futiele poging van VVD en CDA om PVV-stemmers over te halen volgende keer weer op één van de twee huidige regeringspartijen te stemmen. Sorry folks, maar 'Henk & Ingrid' zullen ook een volgende keer weer gewoon PVV stemmen.

Ik heb PVV-aanhangers op Twitter al gevraagd om ten minste één PVV-plan te noemen dat is aangenomen én goed werkt. Op Twitter konden ook de meest fervente (en dus uiteraard anonieme) PVV-fans mij geen antwoord geven op de vraag. Weet u het misschien?

Ik zal het maar verklappen: totnogtoe heeft de PVV precies nul (0) plannetjes door de Tweede Kamer aangenomen zien worden die nog werken ook. En nee, de maximumsnelheid naar 130km/uur op enkele wegen werkt niet. En de "Animalcops" (In de Nederlandse volksmond "Caviapolitie") dan? De 300 agenten die special worden getraind om te letten op dierenmishandeling worden onttrokken aan het reguliere politiekorps. En vreemd genoeg wil vrijwel geen enkele agent meedoen aan dit plannetje van PVV'er Dion Graus (die overigens geen bezwaar heeft tegen megastallen).

De 12.000 extra verpleegkundigen aan het bed dan? Nope. Want tegelijkertijd verdwijnen er 22.000 door extra bezuinigingen in de zorg en bovendien zullen er velen meer nodig zijn wanneer het Persoonsgebonden Budget (Het PGB) wordt afgeschaft.