Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, september 06, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Hopelijk is het op tijd om het tij te keren maar steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat de tijd van fossiele brandstoffen achter ons ligt en hernieuwbare energie het heden én de toekomst is! http://wavestarenergy.com/ Is zo'n hoopgevend project en ik raad u van harte aan de pagina even te bekijken. Zeer de moeite waard. Erg grappig in dat kader is de vraag van een UKIP (Engelse versie van de PVV) parlementslid: 'Wat als herwinbare energie opraakt?' http://www.theguardian.com/politics/2015/feb/19/ukip-candidate-renewable-energy-runs-out (Engels)

En door de foto's in onderstaande montage zal uw vertrouwen - mocht dat geschonden zijn - in de mensheid worden hersteld. Dat u er net zo van moge genieten als ik deed!



Mo is een kat van de buren

Mijn administratie ligt een beetje overhoop dus ik weet niet of ik deze lolcat al eens eerder heb geplaatst:



'Je kunt niet stellen dat iemand liegt
als je de waarheid niet kent.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/