Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 19, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Fantastisch! Ik poneerde een nogal stevige stelling - vind ik zelf - en verwachtte heetgebakerde reacties. In plaats daarvan waren het vooral zeer respect- en zelfs liefdevolle berichten die in het commentaarscherm onder het stukje verschenen! http://terrebel.blogspot.nl/2016/04/virtueel-gesprek.html

Goed nieuws vind ik ook dat steeds meer mensen ervan overtuigd raken dat homoseksualiteit een heel normaal verschijnsel is. Niet alleen bij mensen maar zelfs bij dieren. En zelfs bij pinguïns: http://www.nu.nl/dieren/4246892/homo-pinguinpaar-verhuist-dierentuin-met-mannetjesverblijf.html

Even voor de goede orde: de vogel in mijn stukje van vorige week (http://terrebel.blogspot.nl/2016/04/goed-nieuws-en-kattenlog_12.html) is een doodgewone mus. Hij woont bij vrienden in hun loods.

 Hier ziet u waarom wij Zwarte Vlek 
ook wel eens 'Vloerkleedje' noemen.
Terwijl zijn broer, Maneki Neko op tafel zit,
is de ander meer een kat 
die zich over een tafel heen drapeert.
Hij kán wel helder uit zijn ogen kijken, hoor!

Hier de zelfbedachte lolcat van deze week:

'Ja maar wapens zijn goed voor de economie!'
-'Kunnen ze dan geen geld verdienen met fietsen maken?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.