Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 25, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over denken:

'Ja, maar ik dacht...'
'Nee, dat deed je dus niet. Maar je wenste nu dat je dat wel had gedaan.'

Goed nieuws is dat onlangs nóg een land is toegetreden tot de groep van landen die zich 'beschaafd' mogen noemen; mensenrechten gelden nu ook voor alle mensen in Nepal (klik). Met Nederland voorop, waar het 'al' sinds 2001 mogelijk is voor koppels van gelijke sekse om te trouwen, mag dat nu ook in dit land in Zuid-Oost Azië. Eigenlijk vreemd dat wij juichen wanneer een overheid erkent dat in de Verklaring van de Rechten van de Mens álle mensen worden bedoeld. Terwijl het normaal zou moeten zijn dat niet alleen maar (blanke) heteroseksuele mannen als 'mens' worden gezien. Dus eigenlijk best goed dat er in de Nederlandse pers (tik maar even 'Nepal' in in het zoekvenster bij NuPUNTnl of zo) absoluut geen enkel stukje aandacht voor was. 

Voor wie gilt: 'Ja, maar homo's horen niet dezelfde rechten te krijgen als keurige mensen als ik!' 1) Je bent geen keurig mens; 2) Je bent gewoon dom wanneer je er bang voor bent dat andere groepen mensen dezelfde rechten krijgen als jij.

Heb even geen recente foto van een kat voorhanden dus hier is er eentje van een tijdje geleden van een van de vele tuinkatten in onze gemeenschappelijk binnentuin:In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels