Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 06, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Patrick Commecy is een kunstenaar. Eentje die zijn kunst op straat laat zien. Vrij letterlijk:
De wereld zit vol met mensen die de wereld mooier maken.
Voor wie het wil zien, dan.
Soms, om het mooie te zien, is het enige dat je hoeft te doen je ogen open te houden.

Je kunt ook naar je computerscherm kijken maar dat is lastig wanneer je kat je komt vertellen dat het tijd is om zijn etensbakje te vullen:
Maneki Neko ('Gelukskat') is erg duidelijk in wat hij wil
en wijst letterlijk naar zijn etensbakje

Met mijn 'lolcat' van deze week probeer ik uiting te geven aan mijn verwardheid rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen: verreweg de meeste Amerikanen hebben niet gestemd en van iedereen die wél stemde stemden ruim twee miljoen mensen meer op Hillary Clinton dan op Donald Trump. Toch - door een deel van het Amerikaanse verkiezingssysteem dat ik nooit helemaal zal doorgronden - won Donald Trump. Dat is die rare meneer die ervan overtuigd was dat er vuil opzet in het spel was waardoor Hillary Clinton Amerika's eerste vrouwelijke president zou worden. Dus:

'Omdat de Democraten de verkiezingen hebben gemanipuleerd
zal Donald Trump onze volgende president worden'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/