Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 06, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat er wellicht een nieuwe natuurkracht is ontdekt waarvan eerder het bestaan niet eens werd vermoed. Andere mensen gaan huilen wanneer een eerdere aanname waar zij jarenlang in geloofden niet blijkt te kloppen. Zo niet wetenschappers: die worden er juist blij van.

De bijnaam van Billy de Kat is Pleo. Van het pleonasme 'een luie kat'. Want ziet! Zelfs met een hartslagverhogend muziekje onder een filmpje van hem beweegt hij nauwelijks:


De lolcat van deze week vraagt zich af wat het nut is om onszelf en anderen volledig af te schermen van alles dat potentieel gevaarlijk is:


Leg nog eens uit waarin 'in leven zijn'
gelijk staat aan 'leven'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Meer lezen? Mijn verhalenbundels