Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, februari 12, 2012

Deugt

Vrijdag had ik een bijzonder interessante koffie-afspraak die zeker vervolgd zal worden en 's avonds at it gezellig bij m'n moeder. Zaterdag was ik met m'n zoon en dochter de stad in. Op zoek naar een Pijl en Boog-setje voor een optreden, later die avond. Blijkt dat 'Pijl & Boog' een 'zomer-item' is en niet wordt verkocht in de winter...

Hoe dan ook: het optreden ging goed en tijdelijk overwon ik mijn hoogtevrees. Niet dat je veel keus hebt wanneer je in een tuigje zes meter boven het toneel hangt...;-) Mensen gezien die ik jááren niet gezien had, nieuwe mensen ontmoet, fijne vrienden geknuffeld en mogen samenwerken met een bijzonder professioneel team.


De terugweg gedeeld met een aantal collega's en bezoekers van het feest...Nee, het was zeker geen slechte avond!

Dat het slecht gaat met Nederland komt omdat eind jaren zestig linkse kabinetten (de VVD en de (voorlopers van het) CDA zijn zeer zeker niet links, maar goed) Turken en Marokkanen hierheen lieten komen om op onze zakken te teren van een uitkering. En o ja: diezelfde Turken en Marokkanen die te lui waren om te werken pikten bovendien onze baantjes in!

Behalve dat het hier gaat om klinkklare nonsens waar uitsluitend mensen die graag een geblondeerde gedoger napraten in geloven is er ook nog sprake van een drogreden.

Je kunt, gebasseerd op feiten, ook verklaren dat het slecht ging vanaf het moment dat de mens op de maan is geweest, de eerste BH-verbrandingen plaatsvonden en Gerard Reve 'De Avonden' schreef.

In plaats van buitenlanders kunnen wij dus net zo goed de Nasa, de Dolle Mina-beweging of homoseksuele Katholieke schrijvers de schuld geven van alles wat in onze ogen niet deugt.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Whitney Houston