Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, september 01, 2004

Er is er een jarig!



Googlewhack:

stuntvlieger banaan



Nieuw woord voor vandaag: zelfmoordgordel.
Wat ze al niet verzinnen!


Bijna net zo grappig als de Republikeinse Conventie waarop een presidentskandidaat wordt gekozen. Op geheel democratische wijze uiteraard. Er is namelijk maar één kandidaat die kan rekenen op aandacht van de pers en financiële steun: George Junior.
En dan de manier waarop hij wordt voorgesteld aan het publiek:
Ondermeer door een acteur die het met verreweg de meeste plannen van Bush openlijk niet eens is. En de mensen pikken't ook nog!
LOL!


Goed nieuws voor de fans: Rebecca de Ruvo is alive and kicking!
Zie ondermeer deze videoclip, behorend bij het nummer "Coming Underneath" voor het bewijs. Al is zij geen blondine
meer, mijn hartje klopt nog immer sneller als ik haar zie.
Net als toen...*Zucht*




Een nieuwe jongen in de groep heeft een beetje dezelfde muzieksmaak als ik: Deep Purple, Pink Floyd en bovendien kent hij Uriah Heep. Het joch is zeven jaren jong maar heeft een vrij jonge vader. Van ongeveer mijn leeftijd. *Ahem*.

Ontving uit handen van de baas m'n certificaten brandveiligheid en
reanimatie. Ben nu dus een gediplomeerd BHV'er. Lachen, niet?


Dat moesten ook verscheidene mensen toen zij mij door het Vondelpark zagen lopen, vanmiddag. Net alsof zij nog nooit een volwassen vent van 1.40m met een kamerscherm losjes bungelend op één schouder hebben zien lopen...



Wie bijzonder weinig reden tot lachen hebben zijn de kinderen die zijn gegijzeld door Tsjetsjeense "strijders" die dreigen hun gijzelaars te doden als de Russen zich niet terugtrekken uit de opstandige deelrepubliek. Kunst! Een beetje kinderen lopen bedreigen, het stelletje [censuur]! Durven ze wel!?



Wat ik in elk geval durf is om na een heerlijke (en bovenal gezellige!) verjaardagsmaaltijd bij mijn moeder en een uitgebreide douche in de tijdmachine te stappen die ik "waterbed" heb gedoopt om de reis naar de toekomst
aan te vangen. De toekomst die "morgen" heet...


Vandaag staan wij stil bij de verjaardag van mijn moeder.