Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, mei 02, 2018

Over alleen zijn

Wat ik stiekem best een beetje grappig vind is mensen die zich aansluiten bij een groep om elkaar regelmatig te vertellen dat het zo leuk is om alleen te zijn. Dat bestaat dus echt, he, netwerkgroepen voor 'happy singles'. Ik bedoel: als je het zo fijn vindt om alleen te zijn, waarom doe je dan zo hard je best om het gezelschap van andere mensen op te zoeken?

Er zullen vast mensen zijn die het écht prettig vinden om alleen te zijn maar die zul je niet vinden in grote groepen. Denk ik.

Persoonlijk vind ik alleen zijn absoluut niet prettig voor meer dan een paar uren of hooguit enkele dagen. Daarom doe ik mijn best om aansluiting te vinden bij anderen. Dat kunnen buren, vrienden en collega's zijn maar ook gewoon een onbekende die je even vriendelijk toeknikt op een bushalte.

Wat denkt u: waarom zouden mensen het niet durven toegeven als zij het vervelend vinden om alleen te zijn?

========================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/