Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 05, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Afgelopen jaar kenden wij in Nederland maar liefst 63% minder files! Dat heeft Rita 'Stem op Trots op Nederland en ik maak een einde aan files! 'Hoe dan?' 'Dat weet ik nog niet maar wacht maar tot ik in de Kamer zit!' Verdonk toch maar mooi voor elkaar!

Als dat geen goed nieuws is? Als er iets is dat de Covid-pandemie ons geleerd heeft is het wel dat veel meer dan gedacht werk thuis gedaan kan worden: scheelt reistijd, reiskosten, co2-uitstoot, vermindert fijnstof, zorgt voor meer tijd met het gezin en voor hobby's...geweldig, toch?

Over geweldig gesproken:
hier de beste momenten van 2020.

Nog meer goed nieuws dat uit 'Corona' voortkomt: steeds meer overheden en zelfs VVD'ers beginnen het idee van een Basisinkomen serieus te nemen. Argumenten als 'Ja maar dat is niet te betalen!' (wel dus. Met een eerlijker belastingsysteem, het aanpakken van belastingfraude door multimiljonairs en het afschaffen van toeslagen en fraudediensten.) en 'Mensen worden lui van gratis geld ontvangen!' (O ja, joh? Zijn alle bejaarden in Nederland lui? Is jouw gehandicapte nichtje lui? Jouw werkloze oom? Jouw tienerdochter die een paar tientjes per week van jou krijgt zonder er iets voor te hoeven doen?), zijn inmiddels onderuit gehaald.

Zie ook mijn lolcat van vandaag. Maar eerst een foto van Billy de Kat natuurlijk:


Goed, een foto dan die ik bewerkt heb tot een filmpje in zwart wit.

Hier dan de lolcat van vandaag:


'Het idee van vrouwenkiesrecht
was ooit net zo extreem
als het idee van een basisinkomen.'

===================================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Meer lezen? Mijn verhalenbundels