Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 09, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat het gedroomde transportmiddel 'Hyperloop' steeds dichter bij realisatie komt. Jongelui van onze 'eigen' TU Delft (klik) mogen meehelpen met het tastbaar maken van een concept van een supersnelle ondergrondse trein die door vacuümbuizen mensen razendsnel van A naar b zal brengen.

Meer goed nieuws op het gebied van technische innovatie is dat men er eindelijk van doordrongen is dat het gebied in de ruimte waar onze prachtige planeet deel van uitmaakt niet onbeperkt en onbeheerst kan worden volgepropt met rotzooi. Dat dient te worden opgeruimd. Hier een paar ideeën:


Hier een vriendje van Billy de Kat,
wachtend tot die naar buiten komt om te spelen:


De lolcat van deze week:
'Waarom is het dat, 
wanneer men spreek van integratie,
men doorgaans assimilatie bedoelt?'In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/