Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 08, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat de Russische soldaten die door Vladimir Poetin erop uit zijn gestuurd om te vechten tegen Oekraïne vaak zeer gedemoraliseerd (klik) zijn. Velen van hen beseffen dat zij zijn misleid en dachten het volk van Oekraïne te 'bevrijden' van nazi's en een corrupt regime. Natuurlijk zijn er (neo)nazi's in Oekraïne en ongetwijfeld ook corrupte zakenlui en politici. Maar noem maar eens een land zonder neo-nazi's en corruptie.

Deze schat van een kat is Bolle Bob. Hij heeft een buurvrouw uitgezocht die voor hem mag zorgen. Hij vocht graag met Billy de Kat om territorium in de gezamenlijke binnentuin maar zij speelden ook graag samen tikkertje en verstoppertje.

Deze lolcat gaat over mensen die alles letterlijk nemen.

'Het wordt niet vermeld in de Bijbel en dus gaat het in tegen God's wil'
'Vertel jij mij nu dat ik geen sokken mag dragen?'


Via Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels