Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, november 27, 2011

Pedo

Heb helaas noodgedwongen een deel van de zonDAG aan mij voorbij moeten laten gaan maar hoop vanavond nog aan schrijven toe te komen voor m'n NaNoWriMo-roman. Heb vannacht aardig wat inspiratie opgedaan...Oh, boy!

Gisteren werd een verhaaltje van mij gepubliceerd in het kader van een verhalenwestrijd met als thema "Sprookjes": http://120w.nl/2011/het-elfenmeisje/

Vrijdag ondermeer een column geschreven voor de Bewonerskrant en de 16e verjaardag van m'n zoon gevierd door met hem en zijn oma uit eten te gaan. Gisteren was hij met zijn klas naar Keulen en moest daarvoor om half zeven des ochtends reeds op de fiets stappen...het arme jong! Uit sympathie ende medeleven ben ik ook maar opgestaan om een voedzaam ontbijtje voor'm in elkaar te flansen. Nicht Jessica hielp mij 's middags met het in elkaar flansen van Klepon. Indische rijstmeel-met-kokos-balletjes. Om uit te delen op een feestje. Wasteland. In Zaandam. Morgen krijgt u van mij details...Eerst nog even bijkomen: lag vroeg in bed vandaag: half zeven. 's Ochtends. Een recensie vindt u vast in de krant...

De Alkmaarsche Courant is partijdig...'O, maar dat is vreselijk! Een krant mag helemaal niet partijdig zijn!' Vast. Daarom accepteert ook niemand de voorkeur van De Telegraaf voor voetbalclub Ajax boven bijvoorbeeld PSV of Feyenoord of die van het Reformatorisch Dagblad van God boven Allah. De Alkmaarsche Courant schaart zich achter een 9-jarig jochie - Jossef - dat na 8 jaar in Nederland terug moet naar zijn "thuisland" Eritrea. Youp van't Hek schreef er een stuk over waar ik mij volledig in kan vinden.

Raar is dat, niet? Wij roepen zo graag en het liefst zo hard mogelijk dat iedereen de vrijheid moet hebben om te kunnen zeggen wat-ie wil. Behalve als het gaat om mensen die anders doen of denken dan wij zelf, blijkbaar. Verenigingen van Neo-Nazi's moeten van ons worden verboden en lekker stiekem ondergronds hun ding gaan doen. Datzelfde vindt het Openbaar Ministerie van 'pedo-vereniging' Martijn.

De vereniging pleit ondermeer voor legaliteit van seks met jongelui vanaf 14 jaar (dacht ik. Ben niet zo heel bekend met de materie. U misschien wèl?). Minister Hirsch Balin pleitte indertijd voor legaliteit voor seks met jongelui vanaf 12 maar dat zijn een heleboel mensen gemakshalve vergeten. Seks vanaf 14 jaar is in veel landen en culturen zeer normaal en geaccepteerd. En nog niet zo lang geleden ook in Nederland en België.

Vraag uw bloedeigen oma maar eens hoe jong zij was toen zij voor het eerst zwanger raakte. Werd uw oma verkracht of vond zij het normaal om seks te hebben met haar wettige echtgenoot? Is iedereen die zich seksueel voelt aangetrokken tot jonge tieners automatisch een kinderverkrachter? Nee, natuurlijk niet! Net zo min als dat elke homoseksuele man voortdurend hetero mannen in de billen knijpt. Net zo min als dat uw heteroseksuele bazin haar handen niet thuis kan houden wanneer dat lekkere ding van de postkamer weer langsloopt.

"Ja maar, als het nou om je eigen kinderen gaat!?' Natuurlijk krijgt een pedo er flink van langs als hij (of zij! Vergeet niet dat ontzettend veel vrouwen ook "dat soort" gevoelens hebben. Alleen is het van hen geaccepteerd dat zij kleine meisjes in de billetjes knijpen en kleine jongetjes aan hun borsten laten zitten "want dat is zo schattig".).

Trouwens: ook een homo ram ik op z'n bek als-ie aan m'n kinderen zit. Maar een hetero kan het ook krijgen. Negers timmer ik ook in elkaar als ze aan m'n kinderen zitten. Of lesbische gehandicapte negroïde bejaarde eenarmige loensende Amerikaanse blonde, zwaar behaarde Jodinnen met een spraakgebrek en Downsyndroom in een rolstoel. Ik discrimineer niet maar hak iederéén in mootjes die aan m'n kinderen zit;

Niet elke pedo zit aan kleine kinderen en niet iedereen die aan kleine kinderen zit is een pedo.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Gary Speed