Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 28, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Het was even zoeken maar ik heb goed nieuws gevonden betreffende 2022: voor het eerst in tien jaar tijd wordt de prijs van een postzegel niet verhoogd!
De logica achter het besluit valt echter wat tegen helaas: 'Omdat weinig mensen het kochten moest de prijs wel omhoog.' Alsof ik €150 zou vragen voor een verhalenbundel 'want dan houd ik hetzelfde inkomen'. En mij dan afvragen waarom zo weinig mensen een verhalenbundel van mij kopen.

Persoonlijk ben ik minder kaarten en brieven gaan sturen omdat postzegels zo verschrikkelijk duur zijn geworden. De prijs verder verhogen zorgt er niet voor dat ik meer zegels ga kopen. Is men bij PostNL echt zo dom dat men dat niet begrijpt?

Maar geen zorgen dus, mijn verhalenbundels (klik) blijven gewoon te koop voor een schappelijke prijs: zo rond de €17 voor een fysiek boek; een tientje minder voor een e-book.

Uit de oude doos: een foto van de broertjes Zwarte Vlek en Maneki Neko. Kort na elkaar helaas in oktober 2021 overleden.


Deze lolcat vraagt zich af hoe vastbesloten mensen eigenlijk zijn:

'Ik ben altijd zeer vastbesloten!
Behalve wanneer mij dat even niet zo goed uitkomt'In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels