Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, november 22, 2012

Calexico


Vanavond mogen wij weer even mede-cursisten en 'randfiguren' zien van een project voor startende zelfstandig ondernemers. Ik verheug mij erop hoe het nu, bijna twee jaar later, gaat met de mensen die tegelijk met mij de cursus van Project Eigen Werk begonnen!

Dinsdagavond waren wij op de ouderavond van de middelbare school van m'n zoon. Er werd gesproken over wat er zoal in zijn klas speelde en er werd veel informatie gegeven over de verschillende keuzepaketten waar de leerlingen dit jaar tussen moeten kiezen. Sommigen zien dat als druk en anderen weten dat de keuze die zij nu maken altijd weer veranderd kan worden. Als u naar uzelf kijkt: doet u nu echt waar u op uw vijftiende voor koos?

Koos heet mijn podo posturaal therapeut en hem mag ik binnenkort weer bezoeken. Ik zal hem dan vragen hoe het komt dat mijn voeten zo snel vermoeid aanvoelen. Zoals gisteravond bij het twee uren staan in poptempel Paradiso voor een concert van Calexico met in het voorprogramma Blind Pilot. Calexico kende ik al een beetje maar Blind Pilot was voor mij een bijzonder aangename verrassing!

De muziek van Calexico is niet onder één noemer te vangen omdat zij verschillende stijlen door elkaar heen spelen. Met verschillende (gast)muzikanten die vaak ook nog verschillende instrumenten spelen.

Omdat plaatjes (de foto's maakte ik zelf met mijn altijd trouwe mobieltje) meer zeggen dan woorden vindt u bij dit stukje een fotografische impressie en een paar clips van zowel Blind Pilot alsook van Calexico.