Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 09, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat er nog steeds mensen zijn die opkomen voor groepen mensen waar zij zelf geen deel van zijn. U kent vast wel dat beroemde gedicht waarin mensen een spiegel wordt voorgehouden: 'Eerst kwamen zij voor de Joden en ik zei niets want ik ben geen Jood. Toen kwamen zij voor de communisten maar ik zei niets want ik ben geen communist...' Cody Barlow (klik) is geen homo maar een heuse blanke mannelijke 'redneck' uit het landelijke gedeelte van Amerika en komt tóch op voor de niet-hetero gemeenschap. Gewoon, omdat hij het belangrijk vindt dat iederéén kan en mag zijn wie hij/zij/onzijdig is of wil zijn.

Billy de Kat is erg waakzaam.
Het is moeilijk bij ons de straat in te komen
zonder dat hij je in de gaten heeft.

De lolcat van deze week had ik oorspronkelijk
bedacht vanuit het idee van een HIV-test:

'De uitslag van een bloedtest is altijd positief'


Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/