Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 17, 2011

Hypocriet

Toch wel een watje, die minister Gerd Leers van Immigratie en Naturalisatie. Gelukkig maar voor de acht-jarige Abiram en diens moeder. Zelfs de oma van Abiram mag nu naar Nederland komen! En waarom? Uitsluitend omdat Abiram zo ziek is dat hij waarschijnlijk binnenkort doodgaat. Dat is blijkbaar een reden om de wet te mogen negeren. Lekker dan, als er steeds maar uitzonderingen gemaakt mogen worden(...)

Ben benieuwd wat de PVV en dan vooral tweede man Hero Brinkman daarvan vindt. De oud-politieman is officieel van het 'Befehl ist Befehl' en 'Ordnung muss sein!'

Wij leven in een tijd waarin het weer normaal is geworden om elkaar te verklikken. Ooit was klikken 'not done' en iemand die een ander verlinkte werd automatisch vergeleken met de mensen die voor 2 gulden 50 hun buren verlinkten in de hoogtijdagen van de Nazi's.

Tegenwoordig is dat wel anders en geven mensen zichzelf een schouderklopje nadat ze de sociale dienst hebben gebeld om te zeggen dat de vriend van de buurvrouw meer dan drie keer per week bij haar overnacht en dat zij dus in feite samenwoont.

Zonder er overigens bij te vertellen dat zij zelf 100 euro zwart hebben bijverdiend door voor diezelfde buurvrouw een plafonnetje te witten. Verraders blijken opvallend vaak ook nog'ns hypocriet.

Deel dit bericht