Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 09, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over discussies 'winnen':

'Gelijk hebben' is niet een of andere prijs die je kunt winnen.

Goed nieuws vind ik dat wetenschappers een mogelijk antwoord hebben gevonden op een probleem dat voor ons nog in de toekomst* ligt: de beschikbaarheid van schoon drinkwater. Door te kijken naar de natuur, met name naar de zeekomkommer, bedacht met een 'gelspons' (klik) die dagelijks voldoende water kan zuiveren om het drinkbaar te maken. Gewoon, met de hulp vna zonlicht. Sinds kort is er een '2.0 versie' die ook werkt als het bewolkt is. 

*In de nabije toekomst (klik) zullen wij slechts met moeite aan schoon drinkwater kunnen komen. Misschien was het toch niet zo'n geweldig idee om miljoenen liters te gebruiken om toiletten mee door te spoelen of als bewatering te gebruiken voor gewassen op Nederlandse bodem die dienen als veevoer voor bedrijven van miljardairs en buitenlandse investeerders. 

Visitepoes Mozes Kriebel kan naar mij kijken met een blik van...eh...met een blik die zegt...In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels