Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, maart 09, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed - wat zeg ik, geweldig! - nieuws is dat Loeki de Leeuw terugkomt op televisie. Voor iedereen onder de 17: Dat is heel goed nieuws. Adverteerders op de publieke omroep kunnen er ook blij van worden want mensen zullen reclames blijven kijken en niet wegzappen. Omdat dat van hun kinderen niet meer mag 'want Loeki komt zo, papa!' Of omgekeerd natuurlijk: wanneer een tiener wil wegzappen tijdens de reclame bij een live-verslag van de Tour de France een moeder die buldert: 'Ik wil Loeki zien. Als jij het waagt nu weg te zappen verander ik het WiFi-wachtwoord!'

Ook goed is natuurlijk dat oud-president van Frankrijk, Sarkozy, gewoon celstraf heeft gekregen voor fraude. Heel weinig uiteraard en waarschijnlijk hoeft hij geen dag daadwerkelijk te brommen maar het geeft hoop dat er misschien op een dag geen klassenjustitie meer zal zijn.

Misschien ben ik wat bevooroordeeld
maar ik ben van mening dat Billy de Kat
hele mooie ogen heeft:

Op de lolcat van deze week was u vorige week al een beetje voorbereid:

'Hoe wij ons allemaal voelen
wanneer wij net hebben gehoord
dat de lockdown is verlengd'

Heeft u, net als weblogster Morgaine, ook een fotogenieke kat die graag een 'lolcat' zou worden?
Schroom niet en laat het mij weten! Ik vermeld dan - als u dat wilt - uw sociale media-account, dat van de kat of, bijvoorbeeld, dat van uw favoriete goede doel.

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Meer lezen? Mijn verhalenbundels