Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, april 01, 2017

Zaterdag's cursiefje: De logica van bedrijven en overheden (#Column)

In navolging van de gemeente Amsterdam die vrijwel alle parkeerautomaten in de stad weggehaalde 'omdat 80% van de gebruikers tegenwoordig digitaal betaalt' heeft ook PostNL nu besloten de service te 'verbeteren' door het merendeel van de brievenbussen in Nederland te verwijderen 'want 80% van de gebruikers stuurt geen kaarten en brieven meer maar verstuurt berichten tegenwoordig digitaal.'Natuurlijk, de kinderen van nu zijn de oma's en opa's van de toekomst maar ziet u de oma's en opa's van nu al in hun bejaardencentrum in de rij staan bij de vier pc's in het cafetaria om te zien of zij een kerstkaartje hebben ontvangen van hun kleinkind?

Natuurlijk is het niet mogelijk om de toekomst tegen te houden. Maar moet die nu écht zo snel komen?

=========================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/