Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 01, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! Een (Nederlandse! Ja, ik ben ietwat chauvinistisch) uitvinding kan ervoor zorgen dat eerdaags chirurgen van afstand ingewikkelde operaties kunnen uitvoeren. De mogelijkheden van de MANUS VR handschoenen zijn nagenoeg onbegrensd. Vermoedelijk kijkt ook de porno-industrie met grote glimoogjes naar de ontwikkelingen...;-)Meer goed nieuws: binnen afzienbare tijd zal er een hamburger op de markt zijn waar geen dieren voor sterven, die gezonder is voor ons dan de huidige hamburgers en waar bovendien minder land én veel minder water voor nodig is om te produceren:

http://www.attn.com/stories/9397/new-way-to-enjoy-bloody-meatless-burger

Billy de Kat is graag buiten
dankzij een met de buren gedeeld gemeenschappelijke binnentuin
kan dat gewoon zonder problemen.

De 'lolcat' van vandaag is gebaseerd op een opmerking die ik op internet voorbij zag komen:

'Wanneer je lacht en huilt tegelijkertijd
creëert dan dan een regenboog in je binnenste?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/