Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, december 08, 2020

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat mede dankzij de coronacrisis het aandeel duurzame energie behoorlijk is toegenomen. Ten koste van de aandelen van oliebedrijven. Jammer voor hen maar erg goed voor de Aarde én voor bedrijven die zich bezighouden met het opwekken van duurzame energie uit wind, water en zon.

Nog meer goed nieuws - al moet nader onderzoek een causaal verband nog verder onderzoeken - is dat het er schijn van heeft dat nu mensen veel minder tijd kwijt zijn aan reistijd naar het werk omdat zij veelal thuis werken er meer tijd is voor het gezin en er minder stress is omdat mensen ook meer vrije tijd hebben gekregen. Resultaat: minder zelfdodingen! Dat bleek uit Japans onderzoek maar geldt wellicht wereldwijd.

Billy de Kat kan heerlijk verbaasd kijken:


De lolcat van deze week gaat over geloven:


'Ik hou ervan wanneer mensen zeker weten dat zij ergens in geloven'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/Meer lezen? Mijn verhalenbundels

Deel dit bericht