Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, augustus 08, 2011

Stoppenkast

Joe Lieberman (de voornaamste sponsor van de PVV, volgens geruchten die Geert 'Ik ben groot voorstander van openheid en transparantie!' Wilders weigert te ontkrachten) waarschuwt de wereld voor het geweld dat de Palestijnen eerdaags zullen gaan gebruiken tegen de Israeli's. Niet dat er ook maar één stukje informatie is waarmee hij zijn bewering kan staven.

Diverse onafhankelijke experts geven aan dat er geen enkele reden is waarom Palestina opeens evenveel geweld zou gaan gebruiken tegen Israël als omgekeerd.

Maar wat weten experts nou eigenlijk helemaal? Als je een rechts-extremistische idioot bent heb je alleen maar je eigen mening nodig. Jij hebt zelf immers altijd gelijk?

Hetzelfde geldt uiteraard ook voor links-extremistische idioten. Ze blijven elkaar maar uitschelden en met modder bekogelen in die met water volgelopen zandbak die ze ook wel "media" noemen. Misschien wordt het tijd dat de juf of meester ingrijpt en de kindertjes aan de oren naar binnen sleept en in de hoek zet. Maar helaas durft niemand (Enig idee waar onze onvolprezen minister-president Rutte opeens is?) die taak op zich te nemen.

Vraag maar aan hen die geloven dat elke pedo ooit begonnen is als dieren-mishandelaar 'want Geert heeft dat zélf gezegd!'.

Ze gaan er daarbij gemakshalve vanuit dat iedereen die zich tot kinderen aangetrokken voelt (alsof iemand zou kunnen kiezen voor zijn of haar gevoelens) zich ook aan elk kind zal vergrijpen. Ja hoor, en elke heteroseksuele vrouw kan niet anders dan luisteren naar haar hormonen en zal voortdurend elke man proberen aan te randen. Toch?

Het valt niet mee om geen vooroordelen te hebben. Iedereen heeft ze natuurlijk. Zo denk ik dat het geen toeval is dat het aantal PVV-stemmers in Nederland vrijwel gelijk is aan het aantal mensen dat de krantenkoppen leest van De Telegraaf. Toevallig is dat ook vrijwel identiek aan het aantal Nederlanders met een IQ van minder dan 90. Denk ik. (Met mijn excuses aan mensen die lijden aan het Syndroom van Down. Die overigens opvallend vaak beter met elkaar en de natuur weten om te gaan dan mensen die zich bijvoorbeeld op Twitter "Rechtse HBO'er" noemen. Maar dat terzijde.)

Er zijn ook mensen die denken dat iedereen die meedoet aan Gaypride automatisch homoseksueel is en dat het woord 'homoseksueel' uitsluitend op mannen slaat. Fout. Homoseksueel is iedereen die zich seksueel aangetrokken voelt door iemand van hetzelfde geslacht. En nee, dat betekent niet dat elke lesbo valt op elke andere lesbo of dat elke flikker valt op elke andere flikker.

Meewerken aan een homo-evenement betekent niet vanzelf dat je homo bent. Zoals je ook niet bejaard hoeft te zijn om in een bejaardentehuis te werken.

Of zou ook iedereen die voor Philips werkt stiekem een gloeilamp zijn die zich nog schuilhoudt in de stoppenkast?

P.s. Speciaal voor de liefhebbers én voor mensen die wel eens twijfelen aan hun geestelijke gezondheid - en zich graag beter voelen door te lezen dat het bij hen wel meevalt - heb ik bij m'n stukje van gisteren twee reacties laten doorkomen van J (achternaam en adres bij redactie bekend).

Dan kunt u voor uzelf bepalen of u dit figuur zielig, gestoord, gefrustreerd of juist heel normaal vindt. O ja: omdat hij graag laf is (zoals elke PVV-aanhanger...) reageert hij voortdurend onder een ander pseudoniem, al blijft hij doorlinken naar de website van zijn favoriete partij.