Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, augustus 11, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/ 

Goed nieuws vind ik dat ook hardwerkende acteurs gewoon mensen zijn en het dus ook gewoon leuk vinden om anderen blij te verrassen. Neem bijvoorbeeld Benedict Cumberbatch die tussen opnames voor Doctor Strange door gewoon even een stripwinkel binnen wandelt:

Ook goed nieuws is dat het bedrijf dat bekend staat als NS een bedragje betaalt aan de nabestaanden van de Joden, Roma en Sinti (en homoseksuelen en vrijmetselaars en nog zo wat) die de Nederlandse Spoorwegen indertijd op transport hebben gezet. Willens en wetens deed men dat. Om de nazi's te helpen. Puur voor het geld. Met soort van excuses: 'Sorry dat wij indertijd hebben meegewerkt aan het oppakken, martelen en vermoorden van uw opa en hem zijn eigen treinkaartje lieten betalen. Hier is €5000.' Beter laat dan nooit. Of zo.

Niet veel mensen weten het (nog) maar Billy de Kat kan praten!De lolcat van deze week behandelt de vraag: zijn mensen die tegen de Amerikaanse regering demonstreren in Portland nu eigenlijk volkomen onschadelijk of levensgevaarlijk? Volgens 'rechts' zijn zij het namelijk beiden. Ik vind dat een beetje raar.

'Schrödinger's demonstrant: volkomen onschadelijk én levensgevaarlijk'