Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 26, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! Kinderen spelen graag én hebben schoon drinkwater nodig. Een organisatie combineerde die twee en bedacht de Play Pump. Bijkomend voordeel: in plaats van de hele dag heen en weer lopen om water naar huis te brengen gaan kinderen - vooral meisjes - nu naar school:'Lekker warm aan het zitvlees, zo'n laptop!'
Fijn voor je, Billy. Maar hoe moet ik zo werken?

De zelfbedachte 'lolcat' van deze week slaat op mensen die heel veel van plan zijn maar uiteindelijk niet zo heel veel doen:

'Ik wil best heel veel doen!
Maar 'moe worden' staat niet op dat lijstje.'

Even tussendoor: ik heb een column geschreven die in de krant komt als maar genoeg mensen hun stem er op uitbrengen dus als u een momentje heeft? (Het kan zijn dat u zich eerst nog even moet inschrijven. Kost ongeveer 30 seconden.) http://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/terrence-weijnschenk/mens-maatschappij/2016/07/vroeger-voerden-wij-oorlog-nu-alleen-nog Alvast bedankt!

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/