Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, februari 23, 2017

Persoonlijk

Ik heb een oudere broer. Als kind dus ook. Vanwege het grote leeftijdsverschil waren wij nooit echt speelkameraden. Logisch. Wel waren er buurtkinderen die met mij verstoppertje speelden, blikkie trap en stoepie tik.

Maar het liefst zat ik op het meisjeskamertje van een buurmeisje: samen tekenen, lezen en urenlang kletsen. Leuk! Met twee buurmeisjes samen in een tent gezinnetje spelen.

'Maar later als je groot bent moet je kiezen, hoor!', zei mijn moeder. -'Waarom? De ene is voor de even dagen, de andere voor de oneven en op zondag zijn zij vrij.'


=================================================In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/